İstiklâl Anaokulu
Abdulhalik Renda Mah. Pınar Sok. No20 ÇANKIRI

VİZYON

Nitelikli eğitim kadromuz ile yarının büyükleri olacak çocuklarımıza en iyi eğitimi sunarak özgüveni gelişmiş, sevgi saygı ilkeleri doğrultusunda bir üst kuruma en iyi şekilde hazırlayan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarının ışığında, milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışıp, görev ve sorumluluklarını bilen, araştıran, keşfeden, sorgulayan, öğrenen, düşünen, düşündüğünü rahatça ifade edebilen bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

BAŞARILAR

BEYAZ BAYRAK ÖDÜLLÜ. (TEMİZ VE SAĞLIKLI ANAOKULU) BESLENME DOSTU OKUL ÖDÜLÜ. EN ÇEVRECİ OKUL(ATIK PİL TOPLAMA YARIŞMASI 1.CİLİK ÖDÜLÜ)

İKİLİ

SABAH :07:45-12:45 ÖĞLEN :12:45-17:45